Σκοπός της σελίδας μας είναι η ενημέρωση για θέματα υγείας. Μοναδικός μας στόχος : ένας υγιής κόσμος, το όφελος των ασθενών και η πλήρης αποκατάσταση της υγείας τους, ψυχικής και σωματικής.

Γνωρίστε την ομοιοπαθητική ιατρική. Ασφαλής, αποτελεσματική και με μεγάλο θεραπευτικό εύρος, χωρίς παρενέργειες για βρέφη, νήπια, παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους.

Από το 1986 μέχρι σήμερα εξασκούμε την ομοιοπαθητική ιατρική με χειροπιαστά κλινικά αποτελέσματα και εγγυόμαστε πως είναι μια τελείως φυσική μέθοδος θεραπείας, η οποία θεραπεύει ουσιαστικά, ήπια και χωρίς παρενέργειες. Στοχεύει στην ενδυνάμωση του ίδιου του οργανισμού κινητοποιώντας τις αμυντικές του δυνάμεις και αποκαθιστώντας την διαταραγμένη του υγεία. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα γιατί η Ομοιοπαθητική βοηθά τον οργανισμό να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του, ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα σας ενημερώνουμε επίσης για τις επαναστατικές ανακαλύψεις που μας προσφέρει η Κυτταρική Ιατρική, για θέματα που αφορούν τις πιο σοβαρές ασθένειες της εποχής μας. Από το 2007 είμαστε συνδεδεμένοι επιστημονικά με το Dr Rath Health Foundation και εφαρμόζουμε στην πράξη την Κυτταρική Ιατρική. Ο συνδυασμός της ιδιοσυγκρασιακής ομοιοπαθητικής θεραπείας με τις συνέργειες των μικροθρεπτικών ουσιών της Κυτταρικής Ιατρικής, αποδεικνύεται ευεργετικός για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τις θεραπευτικές μας δυνατότητες προς όφελος των ασθενών που μας εμπιστεύονται.

Μέσα από τις επιμέρους ενότητες του ιστοτόπου μας ευελπιστούμε να σας λύσουμε κάθε απορία και να σας κρατάμε ενήμερους σε θέματα υγείας ώστε να αντιμετωπίζεται τα διάφορα νοσήματα σωματικά και ψυχικά με τον αποτελεσματικότερο, συμβατό με τον οργανισμό τρόπο.